Testimonia

[us_testimonial author=”Berber” company=””]Ik ben bij Alyda terecht gekomen omdat het mij maar niet lukt om mijn streefgewicht te behalen. Hierdoor zat ik niet lekker in mijn vel en kon ik niet datgene doen wat ik graag wilde doen: zijn zoals ik ben en zijn zoals ik me voel.

Nadat ik een aantal dagen mijn voedingspatroon heb bijhouden, heeft Alyda een uitgebreide voedingsanalyse gemaakt. Daaruit bleek al snel dat mijn voedingsinname niet in balans was. Samen hebben we gekeken welke voedingsstoffen ik meer moest gaan eten en welke juist minder. Voorwaarde voor mij was dat dit past in het gezinsleven met jonge kinderen: voor mij geldt ook zoveel mogelijk met de pot mee-eten en het hele gezin hierin te betrekken. Dat is zeer goed gelukt, ik heb nooit apart voor mezelf hoeven koken en het gezin eet gewoon met mij mee.

Alyda heeft veel kennis van voeding en voedingsstoffen. Hierdoor kon ze me goed adviseren, bijvoorbeeld over het doen van boodschappen: waar moet je op letten bij de ingredi├źnten van producten. Alyda heeft ervoor gezorgd dat ik mijn streefgewicht heb gehaald, dat ik weer lekker in mijn vel en dat er een positieve verandering heeft plaatsgevonden in mijzelf! Een nieuwe manier van leven, een nieuwe levensstijl die mij op mijn lijf is geschreven!

Dank je wel Alyda voor je hulp, ik heb hier heel veel aan gehad en zal nog lang terugdenken aan de adviezen die je me gegeven hebt.[/us_testimonial]

[us_testimonial author=”Nathalie” company=””]Ondanks dat de kilo’s niet meer zo hard gaan, nu – 4,3kg (stomme schildklier) toch al in totaal 22,5cm kwijt! ­čĺ¬ en we gaan nog steeds door! Het is niet altijd even makkelijk en soms ook balen maar ik voel me zoveel beter dan toen ik begon met de intake op 24 februari 2016! Bedankt Alyda Viel-kuper[/us_testimonial]
Menu