Slimlight

Door de Bodyformer en Slimlight (infrarood warmte) te combineren is het mogelijk zonder enige inspanning af te vallen en de spieren te verstevigen. De infrarood stralen kunnen doordringen tot in de diepere weefsellagen. De doorbloeding wordt enorm geactiveerd en de stofwisseling verhoogd. De afvoer van afvalstoffen wordt flink gestimuleerd en vetweefsel wordt verminderd. In combinatie met de Bodyformer van de spieren, zorgt dit voor een duidelijke vermindering van omvang en een verbetering van de contouren van het lichaam.

Bovendien werkt de kleur rood rustgevend. Blauw licht werkt verkoelend en verfrissend, het verhelpt slapeloosheid, onrust en angst. Het zorgt voor een goede doorbloeding en werkt gunstig op de celdeling.

De Bodyformer is heel geschikt voor mensen die plaatselijk enkele centimeters kwijt willen of mensen die overgewicht hebben en mensen met bijvoorbeeld reuma die de spieren op een verantwoorde manier op willen bouwen.

Boek gerust een proefbehandeling en ervaar wat de EMS Bodyformer voor u kan betekenen, en waar u geheel ontspannen kunt genieten van uw favoriete muziek en een boekje.

Na een kuur van 10 behandelingen is het mogelijk om ongeveer 1 kledingmaat af te vallen.

U kunt uw afspraak boeken via info@smilingbody.nl of u maakt telefonisch een eerste afspraak.

Menu