Plaatselijk afvallen met EMS Bodyformer M+ in combinatie met Slimlight

Wilt u ook een slanker en strakker lichaam zonder al te veel moeite? Is regelmatig sporten wat lastig wegens tijdgebrek of is de sportschool niet je favoriete plek? Kunt u om medische redenen niet sporten? Wilt u wat kilo’s kwijt of wilt u juist dat extra buikvet kwijt? Met de EMS Bodyformer M+ en Slimlight kunt u het gewenste figuur bereiken of uw figuur behouden.

De ultieme combinatie plaatselijk afvallen EMS Bodyformer M+ en Slimlight.

Door de EMS Bodyformer (spierstimulatie) en Slimlight (infrarood cabine) te combineren is het mogelijk zonder enige inspanning af te vallen en de spieren te verstevigen. De infrarood stralen kunnen doordringen tot in de diepere weefsellagen. De doorbloeding wordt enorm geactiveerd en de stofwisseling verhoogd. De afvoer van afvalstoffen wordt flink gestimuleerd en vetweefsel wordt verminderd. Deze combinatie zorgt voor duidelijk vermindering van omvang en een verbetering van de contouren van het lichaam.

De meeste mensen denken bij afvallen aan gewichtsverlies, terwijl het net zo goed kan gaan om een vermindering van de lichaamsomvang in centimeters.
EMS Bodyformer M+ is een effectieve methode op het gebied van cellulitebestrijding, spierversteviging, behandelen van (extreem) overgewicht, figuurcorrectie en lymfedrainage.

Zijn de resultaten van spierversteviging blijvend?
Net zoals bij sporten en buikspieroefeningen, dient u uw lichaam te stimuleren om het resultaat te behouden. Afhankelijk van uw wensen is mogelijk om op regelmatige basis een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Spierstimulatie wordt in een kuur van 10 behandelingen toegepast. Hierna kunt u onderhoud plegen.

Menu